De magie van een geoloog, een chirurg en een kaasmaker

Zet een geoloog, chirurg en een kaasmaker bij elkaar en de magie begint.

Ik ben uitgenodigd bij deze toppers voor een kaas-maak-leer-dag bij hen thuis in de keuken. Het is altijd leuk-spannend waar ik terecht zal komen en ook gisteren werd ik weer niet teleurgesteld.

Er is zelf een madras kaas gemaakt! Benieuwd hoe deze smaakt? Vraag deze kaas-toppers over 6 weken naar deze bijzonder kaas. De kaas is dan eet klaar na het rijp proces en een proces vol liefde en aandacht. Of wordt het toch een meer belegen kaas?

Aan het eind van de avond konden de kaasjes samen met hun baasjes moe maar voldaan lekker uitrusten voor de buis om de voetballers te supporten.

Benieuwd naar wat er allemaal is gebeurd en wat voor lekkers wij hebben gegeten? Check de foto’s op instagram.

Psstttt… Wist je dat kaas maken soms ook improviseren is? Zo hebben wij gisteren net als Bob de Bouwer gereedschap gebruikt om kaas te maken met de eigen kaaspers van @vandijk_paul en @hillianndh, tof toch!

About zapier@vanderzeijden.nl